1 Nisan 2013 Pazartesi

Fx15 Zayiflama Bitkisel Yontem

ZAYIFLAMANIN BİTKİSEL YÖNTEMLERİ
 Zayıflamak isteyen insanların ilk isteği medikal içerikli Fx15 ürünler kullanmadan ve bitkisel yöntemlerle zayıflamaktır. Fx15 vücuda alınacak fazladan kimyasal madde zayıflatırken farklı sonuçlara yol açabilecektir. Bu açıdan son yıllarda bitkilere doğru yönel inmekte ve de olumlu sonuçlarla karşı karşıya kalınmaktadır. Bu bitkisel ürünler doğru oranda ve doğru karışımda alınmalıdır. Aksi takdirde dolaşım sıkıntılarına yol açarak istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Burada daha günlük hayatta kullanılabilecek bir takım bitkisel zayıflama yöntemleri önerilecektir.
1)Lahana suyu ile zayıflama; bağırsaklar daha iyi çalışarak mide içinde uzun süre tokluk etkisi yaratacaktır. En çok başvurulan bitkisel zayıflama yöntemlerindendir. Hem enerji vermesi ve tok tutma özelliği ile oldukça iyi sonuçlar ortaya çıkarabilmektedir.

 2)Elma sirkesi ve bal karışımı; elma sirkesi içerisine bir kaşık bal eklemek ve bu karışımı sulandırmak gerekecektir. Yağ yakıcı özelliği ile oldukça sık tercih edilmektedir.
3)Kuru soğan ile zayıflama; kuru soğan bilinen özelliği ile antibiyotik kadar faydalı ve organizmaya güç veren doğal bir besin maddesidir. Orjinal Fx15 her evde kolaylıkla bulunan ve maddi olarak insanı zorlamayacak bu ürünü su ile kaynatarak suyunun içiliyor olması ödemleri attırarak enerji verecektir.
4)Mısır püskülü ile zayıflama yöntemi; kaynatılıp suyu içilirse yine zayıflamaya yardımcı olacaktır.
5)Bitkisel zayıflama çayları; bu karışımları oluşturabilmek için aktardan yardım almak gerekebilir. Karışım halinde satılan ürünler daha iyi olabilir. Bu ürünleri kullanma talimatına göre yapmak gerekir. Tansiyon rahatsızlığı olanlar açısından sıkıntı olabilir. Özellikle gebelik ve emzirme dönemlerinde bu bitkisel çaylar tüketilmemelidir. Önemli bir kuralda çayların demlenme yöntemleridir. Çaylar su ile kaynatılmamalı kaynamış su üzerine dökülmeli ve 3 dakika kadar demlenmesi sağlanmalıdır. Tüm bu bitkisel zayıflama yöntemlerinde eş zamanlı egzersiz yapıyor olmak da önemlidir. Tek başına bu kürleri yapıp normal beslenmeye devam etmek de yanlış olacaktır. Yeni fx15 En başta su ile yoğun bir hayat felsefesi geliştirilmelidir. Su metabolizmayı canlandıracak ve bu alınan bitkisel ürünlerin emilimine fayda sağlayacaktır. Yanı sıra yapılacak yürüyüşler ile yağ yakımı hızlanarak ideal kiloya ulaşılacaktır.

https://www.zayiflamahikayeleri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder